Belgrádi építőipari kiállítás, 2018 Április 18-21

2018 Április 18 és 21-e között kerül megrendezésre a belgrádi építőipari kiállítás, melyen a balkáni kapcsolatépítés jegyében vettünk részt.

Önbizalommal teli, remek hangulatban és gyönyörű napsütésben érkeztünk meg a kiállítás helyszínére, ahol előre tervezetten 2 napot terveztünk eltölteni.

Az első napon, Április 20-án többnyire tervezett találkozókat bonyolítottunk le, főként már meglévő ügyfeleinkkel. Az impozáns környezetben, és barátságos légkörben megtartott tárgyalások rendkívül eredményesen zárultak, és megbizonyosodhattunk róla, hogy a már meglévő ügyfeleink bizalma töretlen irányunkba, és ez nagyon jó érzéssel töltött el. Minden megbeszélés rendkívül érdekes, és tanulságos volt, amit ezúttal is nagyon köszönök. A diskurzusok között természetesen körbejártuk a kiállítást, a megannyi érdekes építőipari megoldást mi is megcsodáltuk. Érdekes volt látni, ahogy Szerbia, de mondhatnám azt is, hogy a Balkán mennyire fejlődőképes, mennyire tartja a lépés a nyugattal, és mennyire lendületben van az ipara. Üzletágunkat tekintve próbáltuk keresni a helyi, szerb, esetleg más balkáni üveges cégeket, de érdekes módon a kiállításon mint kiállítók nem voltak jelen. Mint látogatók annál inkább, így tervezhettünk is velük eredményes találkozókat. Ami nagyon szembetűnő volt, az a rengeteg ablakos és nyílászárós cég, akik megannyi profilt, üveget, és megoldást kínálva prezentálták portékáikat.

A második nap próbáltuk átadni magunkat a felhőtlen böngészésnek, a kiállítás nyújtotta izgalmas újdonságok felfedezésének. Jól láthatóan megfért egymás mellett a hatalmas markoló, és a könnyűszerkezetes házakat gyártó cég, vagy a szerszámgépeket forgalmazó nagykereskedés és a cserépgyártó vállalat. Emberekkel beszélgetve vegyes konklúziókat kaptunk, volt aki elégedett volt a látottak minőségével, és a látogatók számával, volt akinek az volt a véleménye, hogy az előzőekhez képes kevesebben vannak. Ezt mi “első belgrádi bálozóként” nem tudjuk megítélni, de az bizton állítható, hogy a piac aktív, és mi megtaláltuk az erre a piacra vezető, lehet hogy ugyan kicsit göcsörtös, de nagyon jó lehetőségeket rejtő utat.

Köszönjük szépen a minket fogadó, és vendégül látó partnereinknek, az újonnan megismert leendő partnereinknek, a kiállítást szervezőknek, és minden kiállítónak, hogy lehetővé tették számunkra ezt a két kiváló napot.

Balkáni terjeszkedésünkről a későbbiekben is készítünk blogbejegyzést, érdemes lesz figyelni!

Beograd

Exhibition Beograd4

Beograd

Exhibition Beograd3

Beograd

Exhibition Beograd2

Beograd

Exhibition Beograd1

Bejegyzés megosztása:
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük