Új gépek az Energlassnál

Végre! Itt van!

Örömmel jelentjük, már elérhetőek saját összeállítású, akár egyedi igény szerint készült gépeink, melyeket garanciával kínálunk kedves ügyfeleink részére.

Sok-sok éves használt gép kereskedésben eltöltött idő után a felvevő piac arra az elhatározásra sarkallt bennünket, hogy komolyan elgondolkozzunk új gépek előállításán is, a vevőink igényei, visszajelzései alapján. Az üvegiparban tett felmérésünk alapján a legpopulárisabb, és leggyakrabban keresett, használt, alkalmazott gép az üvegmosó gép, ezért úgy döntöttünk, felvesszük a kapcsolatot egy, már hosszú évtizedek óta üvegipari gépeket gyártó, köztük üvegmosót is forgalmazó céggel. Alapos piaci mustra után megtaláltuk a megfelelő partnert, amely egy isztambuli lendületes, minőségi alapanyagokkal dolgozó, az európai  túlárazást elkerülő, CE minősítésekkel rendelkező gépgyártó,  megfelelően ambiciózus, az európai értékeket szem előtt tartó, magas minőséget fontosnak ítélő vezetőséggel.

Tárgyalásaink előtt, alatt leszögeztük, kizárólag magas minőségű, jó ár/érték arányú gépeket gyártó céggel tudunk együttműködni, mely elvárásainkra megfelelően pozitív válaszokat kaptunk, elképzelésein abszolút találkoztak. Erőfeszítéseinket siker koronázta, mert bár a megállapodás nem volt egyszerű, mindkét fél kompromisszumképessége előirányozta ezt a jó eséllyel gyümölcsöző kapcsolatot.

További új gépeinket saját gyártásban is ajánljuk önöknek, úgy mint vízlágyító berendezés, párasó töltő berendezés, vagy félautomata és automata egy vagy többcsatornás üvegipari gáztöltő berendezés.

Gépeink előrendelhetők, akár egyedi igény szerinti méretekkel, kialakítással, színekkel!

Keressék minőségi, új gépeinket a weboldalunkon, melyekre rendeltetésszerű használat mellett 1 éves garanciát vállalunk!

Glass washer

Üvegmosó gép

Gas charger machine

Gáztöltő berendezés

Új partneri megállapodás, Battellino S.R.L.

 

Sealing robot

 

Nagy nagy örömünkre szolgál hogy bejelentetjük, partneri megállapodást kötöttünk a Battellino S.R.L. olaszországi gépgyártó vállalattal, melynek eredményeképp a cég által gyártott, magas minőségű, és kategóriájában a világon egyedülálló automata üvegipari tömítő robot magyarországi hivatalos viszonteladói lettünk.

A Battellino S.R.L. egy 1990-ben az Észak-Olaszországi Paluzzában alapított, az üvegiparban használatos gépek gyártására specializálódott vállalat. Majd’ 30 éves tapasztalattal a hátuk mögött, küldetésük, hogy olyan gépekkel tudják kiszolgálni vásárlóikat, melyek megfelelnek a mai kor elvárásainak minőségben, és megfizethetőségben egyaránt. Megannyi kutatási munkájuknak köszönhetően nevük eggyé vált a minőséggel, így a már meglévő vevői bázisuk nagy megelégedettséggel használhatja innovatív gépeiket, s ezt a minőséget ön is megtalálhatja, amennyiben a Battellino cég híresen magas minőségű gépeit választja termelése számára.

Cégünk, az Energlass Website 5 éve folytat állandó kommunikációt, és szinte egybefüggő kapcsolatot a Battellino céggel. Kezdetben közös használt gépügyletek kapcsán, majd a jó ismeretség, és erős bizalmi viszony kialakulását követően új gépek eladásában terveztünk meg kollaborációt. Ez annak függvényében, hogy Magyarországon jelenleg rendkívül kevés tömítő robot van szolgálatban egyrészt kézenfekvő volt, másrészt nagy lehetőség mind nekünk mind pedig olasz kollégáinknak, hogy a magyar piacot feltérképezve, kellően minőségi megoldásokat kínáljunk meglévő vagy leendő ügyfeleink számára.

Az általunk Magyarországon kizárólagos eladási körbe került Battellino üvegipari tömítő robot egy meglehetősen innovatív, a saját kategóriájában egyedülálló, magas minőségű automata tömítőgép, mely szinte az összes gyártó által gyártott, a gép életkorától függetlenül illeszthető gépegység, mely az emberi tömítést kiváltva néhány év alatt kitermeli a gép árát, felszabadítva ezzel emberi erőforrást. A gépnek még számtalan előnye van, melyet a csatolt promóciós dokumentumban feltüntettünk.

A gép már elérhető, számos referenciával rendelkezik a világ minden táján, így bátran kimondható, hogy egy sikertörténet kezdődhet, talán az ön tömítő robotjával is..

 

Közzétette: Eleonora Battellino – 2019. március 5., kedd

 

Belgrádi építőipari kiállítás, 2018 Április 18-21

2018 Április 18 és 21-e között kerül megrendezésre a belgrádi építőipari kiállítás, melyen a balkáni kapcsolatépítés jegyében vettünk részt.

Önbizalommal teli, remek hangulatban és gyönyörű napsütésben érkeztünk meg a kiállítás helyszínére, ahol előre tervezetten 2 napot terveztünk eltölteni.

Az első napon, Április 20-án többnyire tervezett találkozókat bonyolítottunk le, főként már meglévő ügyfeleinkkel. Az impozáns környezetben, és barátságos légkörben megtartott tárgyalások rendkívül eredményesen zárultak, és megbizonyosodhattunk róla, hogy a már meglévő ügyfeleink bizalma töretlen irányunkba, és ez nagyon jó érzéssel töltött el. Minden megbeszélés rendkívül érdekes, és tanulságos volt, amit ezúttal is nagyon köszönök. A diskurzusok között természetesen körbejártuk a kiállítást, a megannyi érdekes építőipari megoldást mi is megcsodáltuk. Érdekes volt látni, ahogy Szerbia, de mondhatnám azt is, hogy a Balkán mennyire fejlődőképes, mennyire tartja a lépés a nyugattal, és mennyire lendületben van az ipara. Üzletágunkat tekintve próbáltuk keresni a helyi, szerb, esetleg más balkáni üveges cégeket, de érdekes módon a kiállításon mint kiállítók nem voltak jelen. Mint látogatók annál inkább, így tervezhettünk is velük eredményes találkozókat. Ami nagyon szembetűnő volt, az a rengeteg ablakos és nyílászárós cég, akik megannyi profilt, üveget, és megoldást kínálva prezentálták portékáikat.

A második nap próbáltuk átadni magunkat a felhőtlen böngészésnek, a kiállítás nyújtotta izgalmas újdonságok felfedezésének. Jól láthatóan megfért egymás mellett a hatalmas markoló, és a könnyűszerkezetes házakat gyártó cég, vagy a szerszámgépeket forgalmazó nagykereskedés és a cserépgyártó vállalat. Emberekkel beszélgetve vegyes konklúziókat kaptunk, volt aki elégedett volt a látottak minőségével, és a látogatók számával, volt akinek az volt a véleménye, hogy az előzőekhez képes kevesebben vannak. Ezt mi “első belgrádi bálozóként” nem tudjuk megítélni, de az bizton állítható, hogy a piac aktív, és mi megtaláltuk az erre a piacra vezető, lehet hogy ugyan kicsit göcsörtös, de nagyon jó lehetőségeket rejtő utat.

Köszönjük szépen a minket fogadó, és vendégül látó partnereinknek, az újonnan megismert leendő partnereinknek, a kiállítást szervezőknek, és minden kiállítónak, hogy lehetővé tették számunkra ezt a két kiváló napot.

Balkáni terjeszkedésünkről a későbbiekben is készítünk blogbejegyzést, érdemes lesz figyelni!

Beograd

Exhibition Beograd4

Beograd

Exhibition Beograd3

Beograd

Exhibition Beograd2

Beograd

Exhibition Beograd1