Új gépek az Energlassnál

Végre! Itt van!

Örömmel jelentjük, már elérhetőek saját összeállítású, akár egyedi igény szerint készült gépeink, melyeket garanciával kínálunk kedves ügyfeleink részére.

Sok-sok éves használt gép kereskedésben eltöltött idő után a felvevő piac arra az elhatározásra sarkallt bennünket, hogy komolyan elgondolkozzunk új gépek előállításán is, a vevőink igényei, visszajelzései alapján. Az üvegiparban tett felmérésünk alapján a legpopulárisabb, és leggyakrabban keresett, használt, alkalmazott gép az üvegmosó gép, ezért úgy döntöttünk, felvesszük a kapcsolatot egy, már hosszú évtizedek óta üvegipari gépeket gyártó, köztük üvegmosót is forgalmazó céggel. Alapos piaci mustra után megtaláltuk a megfelelő partnert, amely egy isztambuli lendületes, minőségi alapanyagokkal dolgozó, az európai  túlárazást elkerülő, CE minősítésekkel rendelkező gépgyártó,  megfelelően ambiciózus, az európai értékeket szem előtt tartó, magas minőséget fontosnak ítélő vezetőséggel.

Tárgyalásaink előtt, alatt leszögeztük, kizárólag magas minőségű, jó ár/érték arányú gépeket gyártó céggel tudunk együttműködni, mely elvárásainkra megfelelően pozitív válaszokat kaptunk, elképzelésein abszolút találkoztak. Erőfeszítéseinket siker koronázta, mert bár a megállapodás nem volt egyszerű, mindkét fél kompromisszumképessége előirányozta ezt a jó eséllyel gyümölcsöző kapcsolatot.

További új gépeinket saját gyártásban is ajánljuk önöknek, úgy mint vízlágyító berendezés, párasó töltő berendezés, vagy félautomata és automata egy vagy többcsatornás üvegipari gáztöltő berendezés.

Gépeink előrendelhetők, akár egyedi igény szerinti méretekkel, kialakítással, színekkel!

Keressék minőségi, új gépeinket a weboldalunkon, melyekre rendeltetésszerű használat mellett 1 éves garanciát vállalunk!

Glass washer

Üvegmosó gép

Gas charger machine

Gáztöltő berendezés

Bejegyzés megosztása:
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük