Új partneri megállapodás, Battellino S.R.L.

 

Sealing robot

 

Nagy nagy örömünkre szolgál hogy bejelentetjük, partneri megállapodást kötöttünk a Battellino S.R.L. olaszországi gépgyártó vállalattal, melynek eredményeképp a cég által gyártott, magas minőségű, és kategóriájában a világon egyedülálló automata üvegipari tömítő robot magyarországi hivatalos viszonteladói lettünk.

A Battellino S.R.L. egy 1990-ben az Észak-Olaszországi Paluzzában alapított, az üvegiparban használatos gépek gyártására specializálódott vállalat. Majd’ 30 éves tapasztalattal a hátuk mögött, küldetésük, hogy olyan gépekkel tudják kiszolgálni vásárlóikat, melyek megfelelnek a mai kor elvárásainak minőségben, és megfizethetőségben egyaránt. Megannyi kutatási munkájuknak köszönhetően nevük eggyé vált a minőséggel, így a már meglévő vevői bázisuk nagy megelégedettséggel használhatja innovatív gépeiket, s ezt a minőséget ön is megtalálhatja, amennyiben a Battellino cég híresen magas minőségű gépeit választja termelése számára.

Cégünk, az Energlass Website 5 éve folytat állandó kommunikációt, és szinte egybefüggő kapcsolatot a Battellino céggel. Kezdetben közös használt gépügyletek kapcsán, majd a jó ismeretség, és erős bizalmi viszony kialakulását követően új gépek eladásában terveztünk meg kollaborációt. Ez annak függvényében, hogy Magyarországon jelenleg rendkívül kevés tömítő robot van szolgálatban egyrészt kézenfekvő volt, másrészt nagy lehetőség mind nekünk mind pedig olasz kollégáinknak, hogy a magyar piacot feltérképezve, kellően minőségi megoldásokat kínáljunk meglévő vagy leendő ügyfeleink számára.

Az általunk Magyarországon kizárólagos eladási körbe került Battellino üvegipari tömítő robot egy meglehetősen innovatív, a saját kategóriájában egyedülálló, magas minőségű automata tömítőgép, mely szinte az összes gyártó által gyártott, a gép életkorától függetlenül illeszthető gépegység, mely az emberi tömítést kiváltva néhány év alatt kitermeli a gép árát, felszabadítva ezzel emberi erőforrást. A gépnek még számtalan előnye van, melyet a csatolt promóciós dokumentumban feltüntettünk.

A gép már elérhető, számos referenciával rendelkezik a világ minden táján, így bátran kimondható, hogy egy sikertörténet kezdődhet, talán az ön tömítő robotjával is..

 

Közzétette: Eleonora Battellino – 2019. március 5., kedd

 

Bejegyzés megosztása:
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük