Üvegipari tömítő gépek

Az meleg peremtömítő gépek, és a kétkomponensű tömítőgépek segítségével a hőszigetelő üvegszerkezetek szekunder tömítését végezhetjük el

A hőszigetelt üveggyártáshoz megalkotott tömítő gépek tekintetében két fő kategóriába sorolt gépeket említhetünk. Ezek a meleg peremtömítő gépek, köznapi nevükön hotmelt gépek, illetve a kétkomponensű tömítő gépek.

Egyes üvegszerkezeteknél, ahol a beépítést követően a hőterhelés elhanyagolható, megengedett, és közkedvet gépek a meleg peremtömítő gépek. Használatuk egyszerű, egy komponensű butil anyaggal töltésük gyors, kezelésük könnyed, kis méretüknél fogva mozgatásuk nem okoz gondot.. Többnyire 22 és 45 literes tartállyal kerülnek forgalomba.

A kétkomponensű üvegipari tömítő gépek nagyobb, robusztusabb kialakításúak, mechanizmusukat tekintve összetettebb gépek. Működésük lehet hidraulikus vagy pneumatikus. Esetükben a tömítő és edző anyag 10:1 arányban kerül vegyítésre, ami órákkal később megköt. Többnyire poliszulfid és poliuretán anyagokkal dolgoznak. Ahol a hőszigetelt üveg beépítés után nagy hőhatásnak van kitéve, mindenképp ezek a gépek ajánlottak.

Eladó Üvegipari tömítő gépek

11 különböző

Ország

166 elégedett

Ügyfél

231 kiépített

Kapcsolat

Hőszigetelő üveg tömítése.