Új Üvegmosó gépek

A függőleges vagy vízszintes kialakítású síküveg mosó gépek segítségével érhetjük el az üveg gyors és makulátlan tisztaságát

A hőszigetelt üveggyártás kulcskérdése a tiszta üveg, melynél transzparenciájánál fogva nagy gondot okozhat, amennyiben szennyeződés marad rajta.

Az üveglapok tisztaságára kifejlesztett síküveg mosó gépek kialakításukat tekintve lehetnek álló, vagy függőleges, illetve fekvő, vagy vízszintes üvegmosó gépek. Népszerűségüket tekintve a függőleges üvegmosó mind helyigényben, mind maximális üvegméretben népszerűbb berendezésnek számít, főként hogy ezeket a gépeket rendszerint nyitott felső házzal gyártják, így az üveg felfelé kilóghat a gépből, megnövelve ezzel a maximális mosható üvegméretet. A fekvő gépek ezekkel az erényekkel nem rendelkeznek, ezeket főként az amúgy is fekvő pozícióban elvégzett üvegmegmunkálások mellé alkalmazzák, úgy, mint az edzés, vagy a laminálás. Az üvegmosók lehetnek egy, kettő, vagy három pár kefével szerelt gépek, hőszigetelt üveggyártásnál lágy bevonatot kímélő, ún. lágy kefékkel.

Eladó Új Üvegmosó gépek

11 különböző

Ország

166 elégedett

Ügyfél

231 kiépített

Kapcsolat

Üvegmosás.