Használt Üvegfúró gépek

Az egy vagy kétoldalú üvegfúrók, az üveglapok gyémántfúrókkal való törésmentes kifúrásához használatos berendezések

Az üvegfúró gépeken belül struktúrájukat tekintve megkülönböztethetünk fekvő, vagy vízszintes, és álló, vagy úgynevezett függőleges üvegfúró gépeket

A fekvő üvegfúrók kategóriájában találkozhatunk egy illetve kétfejes kialakítású gépekkel. Az egyfejes gépek lehetnek egyszerű, manuális, kézzel egyszerűen hordozható, terepen is használható, vákuum tappancsokkal üvegre rögzíthető üvegfúrók, vagy állványos kialakítású, statikailag nem hordozható, felső fúrófejjel rendelkező gépek. A kétfejes gépek nem hordozható, fixen műhelyben alkalmazható gépek, melyek már az üveg kétoldali fúrásával biztosítják a furat makulátlanságát.

A függőleges fúrók esetében nagyon ritka az egyoldalú szerkezet, ezeknél a gépeknél szinte kivétel nélkül kétoldali fúrókialakításról beszélhetünk. Ezek a gépek kialakításuknál fogva hely hatékonyabban a fekvő testvéreikkel szemben, az álló pozíciónak köszönhetően az üveget fúráskor nem szükséges vízszintes pozícióba tenni. Működésüket tekintve lehetnek manuális, vagy NC, de akár CNC vezérlésűek is, a legújabb konstrukciók már üvegmarásra is képesek.

Eladó használt üvegfúró gépek

11 különböző

Ország

166 elégedett

Ügyfél

231 kiépített

Kapcsolat

Üvegfúrás