Üvegipari gépek szervizelésemegelőző karbantartása, modernizálása, fejlesztése.

Cégünk Magyarország területén, és a környező országokban kedvezményes áron vállalja üvegipari gépek szervizelését, gyors és szakszerű hibaelhárítását. Európában évtizedek óta megoldatlan feladat, az idősödő üvegipari géppark elemek, gépek állapotmegőrzése, esetleg annak javítása. Az üvegipar legtöbb esetben nagy, robusztus gépek beszerzését kívánja meg, ezeknek a gépeknek az élettartama meglehetősen hosszú. Ez persze nem jelenti azt, hogy állagmegőrzésük mellékes feladat lenne. Sok esetben találkozunk évtizedeken át elhanyagolt gépekkel, ahol a feladat nagy, de persze nem lehetetlen. Minőségi gépek esetén nagy időintervallumot meghaladó korban is lehetséges a berendezés teljes felújítása, beállítása, és termelésbe visszaállítása. Amennyiben további kérdése van, vagy üvegipari gépeit szeretné megjavíttatni, karbantartani, beállítani, esetleg felújíttatni, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Szerződéses preventív karbantartást is vállalunk, jellemzően féléves vagy éves időintervallumokban!

üvegipari gépek szervizelése
  •  Alkatrész utánpótlás
    (széria vagy egyedi), gyártás, gyors leszállítás.Üvegipari gépalkatrészek beszerzése, legyen az gyári, vagy utángyártott. Meglévő rajz esetén alkatrészgyártás, igény esetén helyszíni felmérés és dokumentálás utáni gyártás.
  • PLC programozás, hibakeresés
    Felkészült szakembereink Siemens, Omron, LG, Schneider, és AB PLC tudással terepi hibakereséssel, esetlegesen programmódosítással tudják segíteni az önök munkáját.
  • Vezérléstervezés és kivitelezés
    Lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek üvegipari gépeik elektromos vezérlés korszerűsítésére, újra vezetékezésére, illetve teljes működés átépítésre, egyedi igények szerint.